Ba-Bs Mutakabatı Nasıl Yapılır?

Maliye Bakanlığına bildirilmesi gereken bir form olan ba bs mutabakat,K.D.V Hariç 5.000 TL yi geçen mal alış ve mal satış fatura tutarı ve fatura adetlerinin bildirildiği bir formdur.

BA: Bildirim Alış (Mal ve hizmet alımı bildirimi)
BS: Bildirim Satış (Mal ve hizmet satışı bildirimi)

Ba Bs mutabakatı için e-BABS ı kullanın, onaylanan veya reddedilen mutabakat bildirimlerinizi E-BABS üzerinden raporlayarak excel formatında çıktısını alın.

e-BABS İle Otomatik Takip

Otomatik hatırlatma bildirimleri ile işletmelerin işini oldukça kolaylaştıran e-BABS, işletme çalışanlarına zamandan tasarruf sağlayarak verimliliği arttırıyor. Online mutabakat sistemi ile dijital ortamda ba ve bs mutabakat takibinin yapılmasını sağlayarak kolay geri dönüşler alıyor. Ba ve Bs Mutabakat bildirimlerini topluca gönderen firmalar kolay mutabakat yaparak iş yükünü azaltıyor. Birden fazla şirketin ba ve bs mutabakat süreçlerini tek üyelik altında yönetebildiği sistemde veriler üzerinde kolayca filtreleme yapılarak istenen rapor alınabiliyor.

Mutabakat mektuplarını pdf formatında müşterilerinize sistem üzerinden ulaştırabilirsiniz. Müşteri ve tedarikçilere ba ve bs mutabakat bildirimleri e-posta veya faksla* da gönderilebiliyor. Mutabakat bildirimlerinin müşteriye ulaşıp ulaşmadığını ve okunup okunmadığını takip etme, barkod sistemi ile mutabakat mektuplarını takip etme ve daha onlarca özelliği ile e-BABS, müşterilerinin mutabakat süreçlerini takip ederek profesyonel çözümler sunan sektörün lider firmasıdır. Hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.